Kilpailu

Vuoden Työnantaja -kilpailun tavoite on nostaa esiin parhaat työnantajat ja hyvän työnantajuuden käytännöt. Yritys tai yhteisö ei voi osallistua kilpailuun rahalla tai johdon päätöksellä, vaan osallistuminen tapahtuu ainoastaan yleisten ilmiantojen kautta. Ilmiantojen perusteella valitaan kilpailun finalistit ja näiden joukosta lopulta voittaja.

Vuoden Työnantajan valinnassa painotetaan työntekijöistä huolehtimista, työntekijöiden motivoimista ja kehittämistä sekä työhyvinvointia ja -kulttuuria. Lisäksi huomioidaan yrityksen tunnusluvut sekä vaikutus alueen työllisyyteen ja talouteen.

Miten osallistua?

Kuka tahansa voi ilmiantaa hyvänä työnantajana pitämänsä yrityksen tai yhteisön mukaan Vuoden Työnantaja -kilpailun nettisivujen kautta. Kilpailuun voi ehdottaa yritystä, joka ehdottajan omasta mielestä täyttää hyvän työnantajan määritelmän. Palkittavilla yrityksillä tulee olla liiketoimintaa Vaasan alueella.

Aikataulu

Hyviä työnantajia voi ilmiantaa kilpailuun mukaan 1.-26.10.2018.

Raati valitsee eri kanavista tulleiden ehdotusten pohjalta finalistit, joista valitaan haastattelujen, henkilöstökyselyn sekä raadin yhteisvaikutuksella Vuoden Työnantaja sekä kaksi kunniamaininnan saajaa. Lisäksi palkitaan nettisivujen yleisöäänestyksen pohjalta yleisön suosikki.

Vaasan Vuoden Työnantaja julkistetaan 11.12.2018.

Säännöt

  • Ilmiantoja voi antaa aikavälillä 1.-26.10.2018
  • Kilpailun yhteistyökumppanit eivät voi itse osallistua kilpailuun
  • Kilpailu on osallistujille maksuton
  • Palkittavilla yrityksillä tulee olla liiketoimintaa Vaasan alueella